Selecteer een pagina

Op 19 februari 2019 is Hans Klok eervol onderscheiden met de titel Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Dit is een zeer exclusieve titel die door de Koning der Nederlanden wordt toegekend aan mensen met een uitzonderlijke persoonlijke inzet, visie en wier prestaties gunstig zijn voor zowel hun land als de samenleving in het algemeen.

Miljoenen mensen van over de hele wereld – uit Duitsland, Japan, Dubai, China, Amerika en meer – zijn gekomen om Hans Klok magie te zien uitvoeren.

De wereldwijde aantrekkingskracht van Klok komt voort uit de passie en het enthousiasme die hij tentoonspreidt wanneer hij op het podium staat. Naast zijn werk en ambitie als illusionist is Klok ook erg gepassioneerd door filantropisch werk. Hij is zeer betrokken bij verschillende goede doelen en stichtingen die zich richten op missies zoals het verminderen van dierenmishandeling en het behandelen van migrainepatiënten. Verder is Klok een gemotiveerde ambassadeur van Stichting Pardoes, die een retraite biedt aan gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte.

Hans Klok geridderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Zijn toewijding aan anderen en passie om het publiek vreugde te brengen door middel van optredens, hebben Klok deze exclusieve eer opgeleverd als internationaal ambassadeur van Nederland.

Vele beroemdheden en goochelaars feliciteerden Hans Klok met zijn eretitel.

Veel beroemdheden en goochelaars reageerden toen het nieuws hen bereikte. Zo reageerde het wereldberoemde illusionistenduo Siegfried en Roy: “Onze hartelijke felicitaties aan Hans Klok met de Koninklijke onderscheiding van uw land: dat u op zo’n grandioze manier wordt geëerd is fantastisch – het had geen beter kunnen overkomen. Mens. Las Vegas heeft je betoverd en je hebt je talent naar magische hoogten gebracht. We zijn zo trots op u meneer Klok!”

Hans Klok: “Ik ben ontzettend vereerd, het was totaal onverwacht. Ik laat deze prijs niet verdwijnen!”