Tournee

Maastricht

Hans Klok & Friends is van 13 tot en met 22 Oktober te zien in het Geusseltpark in Maastricht. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Texel Den Burg

Van 18 tot en met 27 Augustus is Hans Klok & Friends te zien in Den Burg. De theatertent wordt opgebouwd bij het gemeentehuis op de Emmalaan. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Hans Klok and Friends - Texel Den Burg
Hans Klok and Friends - Groningen

Groningen

In Groningen is Hans Klok & Friends van 15 tot en met 24 September te zien op Stadspark-Draftbaan. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Amsterdam

Natuurlijk komt Hans Klok & Friends ook weer naar de hoofdstad. Dit keer wordt het tentencomplex van 28 Juli tot en met 6 Augustus opgebouwd op het evenemententerrein Java eiland in Amsterdam. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Hans Klok and Friends - Amsterdam
Hans Klok and Friends - Venlo

Venlo

Dit jaar zijn we te zien in het mooie Venlo. De theatertent wordt opgebouwd op het Kazerneterrein, de show is aldaar te zien van 29 September t/m 8 Oktober. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Den Haag

Hans Klok & Friends komt naar de Hofstad. Van 8 tot en met 23 Juli is de show te zien in Den Haag. De theatertent wordt opgebouwd op het strand van Kijkduin. Parkeren is gratis. Voer in uw navigatie ‘Zandvoortselaan’ in en u arriveert bij het parkeerterrein. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct. De vraag naar kaarten voor de voorstellingen in Den Haag is groot dus tijdig reserveren is raadzaam.

 

Hans Klok and Friends - Amsterdam

Bestel nu je tickets!