Tournee

Maastricht

Hans Klok & Friends is van 30 april tot en met 15 mei te zien in het Geusseltpark in Maastricht. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Eindhoven

Van 26 mei tot en met 5 juni is Hans Klok & Friends te zien in Eindhoven. De theatertent wordt opgebouwd in het Oppenheimerpark, tegenover Evoluon. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Hans Klok and Friends - Maastricht
Hans Klok and Friends - Soest

Soest

In Soest is Hans Klok & Friends van 11 tot en met 26 juni te zien op het evenemententerrein aan de Ferdinand Huycklaan. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Amsterdam

Natuurlijk komt Hans Klok & Friends ook weer naar de hoofdstad. Dit keer wordt het tentencomplex van 2 tot en met 17 juli opgebouwd op het evenemententerrein aan de Wethouder van Nessenweg in Amsterdam. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Hans Klok and Friends - Amsterdam
Hans Klok and Friends - Rotterdam

Rotterdam

In 2021 waren alle shows van Hans Klok & Friends in Rotterdam uitverkocht. We komen dan ook graag weer terug naar de havenstad. De theatertent wordt wederom opgebouwd naast de SS Rotterdam, de show is aldaar te zien van 22 juli t/m 7 augustus. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Den Haag

Hans Klok & Friends komt naar de Hofstad. Van 13 tot en met 28 augustus is de show te zien in Den Haag. De theatertent wordt opgebouwd op het strand van Kijkduin. Parkeren is gratis. Voer in uw navigatie ‘Zandvoortselaan’ in en u arriveert bij het parkeerterrein. Den Haag is de laatste stad van de tournee 2022. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct. De vraag naar kaarten voor de voorstellingen in Den Haag is groot dus tijdig reserveren is raadzaam.

 

Hans Klok and Friends - Amsterdam

Bestel nu je tickets!