Hans Klok & Friends 2022

Hans Klok - and Friends

Hans Klok is terug! In 2021 ging de illusionist voor de eerste keer op tournee met de splinternieuwe show ‘Hans Klok & Friends’. Het succes was immens en een vervolg kan dan ook niet uitblijven. Vanaf april tot en met het einde van de zomer gaat Hans weer op tournee door heel Nederland met een moderne theatertent. De show is nog groter, nog spectaculairder en nog spannender!

Zinderende en verbazingwekkende illusies worden afgewisseld met gastartiesten die nooit eerder in ons land te zien waren. Geniet van acrobatiek, comedy en de ongeëvenaarde magie van Hans Klok! Het tentencomplex is reeds anderhalf uur voor aanvang geopend en in de foyer wachten foodtrucks op uw komst. De kaartverkoop is begonnen, wacht niet langer en reserveer direct! Hans Klok & Friends is een productie van het Nederlandse bedrijf Festivity King.

Waar en wanneer?

Hans Klok & Friends is vanaf april 2022 te zien in een comfortabele theatertent in Maastricht, Eindhoven, Soest, Amsterdam en Rotterdam.

De show

Hans Klok & Friends duurt 90 minuten zonder pauze. Het tentencomplex is anderhalf uur voor aanvang geopend, in de foyer staan foodtrucks en heerst een festivalsfeer.

Tickets

De vraag naar kaarten is groot! Wacht niet te lang, voorkom teleurstelling en reserveer direct voor de voorstelling van uw keuze.

Show impressie

Wat vinden onze bezoekers?

“Geweldig genoten van de show van Hans Klok in Amsterdam op 12 September j.l. Zeer gevarieerde en professionele optredens en rasartiest Hans Klok genoot zichtbaar dat hij weer eens kon optreden na zo’n lange, lastige tijd.. hij bedankte ons als publiek wel 3x dat we de moeite hadden genomen om naar zijn shot te komen. Het festival met muziek en foodtrucks maakte de beleving compleet, kortom helemaal GAAF!!”

“We hebben met het hele gezin genoten van een fantastische show. De locatie was prachtig, er waren meerdere tenten waar je vooraf of achteraf van alles kon eten of drinken. Hans was indrukwekkend en ook nog eens bijzonder grappig, lekker droog met de nodige zelfspot. Ook de acts van zijn ‘vrienden’ waren adembenemend. Het was goed geregeld en door de hele tent was er voldoende zicht en prima stoelen.”

“Hans en Friends, bedankt voor de show, we hebben genoten! Had je in Zomergasten gezien waarje boeiend over het vak hebt gesproken. Die 3 uur waren zo om. Echt leuk om je in actie te zien. Je bent een echte show- en vakman! Je kan zien dat je er zelf veel lol in hebt, dat is fijn om te zien!”

Bestel nu je tickets!