Hans Klok & Friends 2023

nóg groter, nóg spectaculairder en nóg spannender

Hans Klok - and Friends

Hans Klok komt met een keur aan nieuwe “Friends”

Samen met zijn Friends zal Hans Klok het publiek betoveren. Niet alleen met zijn razendsnelle en verbazingwekkende illusies, ook met de humorvolle en professionele presentatie van zijn show.

Sinds zijn terugkomst uit Las Vegas de absolute publiekslieveling van heel Nederland.

Na afloop van de show komt dé ster nog één keer naar u, het hooggeëerd publiek, voor een Meet en Greet met zijn fans. Zo heeft u de kans om hem het hemd van het lijf te vragen en hoe nu beter af te sluiten dan met een selfie met Hans Klok!

Zijn we niet allemaal kinderen van alle leeftijden?

Want wiens hart gaat er nu niet sneller kloppen bij het zien van zo’n groot en magisch tentencomplex, wat “zomaar ineens” ontstaan is? De verwondering en verbeelding bij de komst van het reizende festivaldorp en de betovering en ontroering tijdens de show. De spanning, sensatie, dynamiek en romantiek is met niets te vergelijken. Stap dus uit de dagelijkse sleur, vergeet even alle beslommeringen en kom naar Hans Klok & Friends!

Onder het tentzeil is het aangenaam vertoeven, alles is sfeervol aangekleed en buiten, rondom de grote chapiteau, zorgen foodtrucks en honderden lampjes voor een feestelijke uitstraling…. Pure kunst en cultuur én weer van Nederlandse bodem!

Hans Klok - and Friends
Hans Klok and Friends - Glen-Folco

Nationale en internationale artiesten

Duursma Groep Events is er bijzonder trots op een grote show als Hans Klok & Friends te mogen produceren.

Hans Klok presenteert u een spectaculaire en boeiende show met een scala aan nationale en internationale artiesten welke nog nooit eerder in Nederland hebben opgetreden!

Een warm welkom in onze koepeltent

De ruim anderhalf uur durende show wordt gepresenteerd in onze grote 4-mast theaterkoepeltent met maar liefst ruim 800 zitplaatsen.

Rondom de tent vindt u een mooie hoeveelheid foodtrucks en proeft u een unieke en gezellige festivalsfeer. Want Hans Klok zou Hans Klok niet zijn wanneer hij het niet net even anders aan zou pakken!

Hans Klok and Friends - Kevinski

Waar en wanneer?

De Hans Klok & Friends tour start op 8 juli 2023 in Den Haag (Kijkduin) waarna tot eind oktober shows gegeven worden in Amsterdam (Java Eiland), Texel (Den Burg), Groningen (Stadspark), Venlo (Kazerneterrein) en tot slot in Maastricht (Geuseltpark).

De show

De ruim anderhalf uur durende show wordt gepresenteerd in onze grote 4-mast theaterkoepeltent met maar liefst ruim 800 zitplaatsen.

Rondom de tent vindt u een mooie hoeveelheid foodtrucks en proeft u een unieke en gezellige festivalsfeer. Want Hans Klok zou Hans Klok niet zijn wanneer hij het niet net even anders aan zou pakken!

Tickets

De vraag naar kaarten is groot! Wacht niet te lang, voorkom teleurstelling en reserveer direct voor de voorstelling van uw keuze.

Show impressie

Wat vinden onze bezoekers?

“Geweldig genoten van de show van Hans Klok in Amsterdam op 12 September j.l. Zeer gevarieerde en professionele optredens en rasartiest Hans Klok genoot zichtbaar dat hij weer eens kon optreden na zo’n lange, lastige tijd.. hij bedankte ons als publiek wel 3x dat we de moeite hadden genomen om naar zijn shot te komen. Het festival met muziek en foodtrucks maakte de beleving compleet, kortom helemaal GAAF!!”

“We hebben met het hele gezin genoten van een fantastische show. De locatie was prachtig, er waren meerdere tenten waar je vooraf of achteraf van alles kon eten of drinken. Hans was indrukwekkend en ook nog eens bijzonder grappig, lekker droog met de nodige zelfspot. Ook de acts van zijn ‘vrienden’ waren adembenemend. Het was goed geregeld en door de hele tent was er voldoende zicht en prima stoelen.”

“Hans en Friends, bedankt voor de show, we hebben genoten! Had je in Zomergasten gezien waarje boeiend over het vak hebt gesproken. Die 3 uur waren zo om. Echt leuk om je in actie te zien. Je bent een echte show- en vakman! Je kan zien dat je er zelf veel lol in hebt, dat is fijn om te zien!”

Bestel nu je tickets!